Поне още 10 дни прокурорският син Васил Михайлов ще остане в Бургаския

...
Поне още 10 дни прокурорският син Васил Михайлов ще остане в Бургаския
Коментари Харесай

Промяна: Прокурорският син от Перник за пример в Бургаския затвор

Поне още 10 дни прокурорският наследник Васил Михайлов ще остане в Бургаския затвор. Днес трябваше да тръгне делото за мелето на плажната алея в Созопол през лятото на 2021 година, когато 18-годишният перничанин скочи на двама мъже и нанесе междинна телесна щета на единия.

В правосъдната зала на Окръжния съд в Бургас през днешния ден стана ясно, че жертвата Петър Д. е бил нередовно свикан, което наложи съвещанието да бъде отсрочено. То ще бъде гледано на 11 април т.г.

Нахаканият синковец обаче очевидно е не запомнил самочувствието си в софийския затвор, тъй като пандизчии от ареста в Бургас описаха пред кореспондент на Флагман.бг, че Васил бил по-нисък от тревата и не смеел и дума да каже. Съгласявал се с всичко, което съкилийниците му наредят и изпълнявал стриктно разпорежданията на старшините.

По всичко наподобява, че хулиганът е усетил, че не се намира на своя територия и с цел да не бъде пребит от бургаските батки, е решил да държи езика си зад зъбите.

В коридорите на Окръжния съд през днешния ден Михайлов бе посрещнат от публицисти, които го снимаха и се пробваха да приказват с него, само че той ги подмина с наведена глава.

В правосъдната зала даже се оплака пред ръководителя на правосъдния състав – арбитър Мая Стефанова с думите: „ Те ми се подиграват, не им давайте да ме снимат “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР